Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czemu?

Kiedy tak patrzę
Na ciebie i twoje zdjęcia
Myślę sobie
Czemu uśmiechasz się do mnie
Czemu chciałaś ze mną zatańczyć
Czemu byłaś wyrozumiała
Czemu…
Czemu pojawiłaś się w moim życiu
Czemu twój uśmiech skradł mi serce
Dlaczego jesteś taka piękna?
Może sama nie wiesz
Może wie to tylko ten na górze
Wielki, co świat stworzył
I dał ten piękny uśmiech

10 384 wyświetlenia
44 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!