Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy tak na to wszystko patrzę...

Kiedy tak na to wszystko patrzę,
śmieję się.
Śmieję się z tego, że wy tak
żyjecie.
Żyjecie w świecie prostych
złudzeń.
Złudzeń, które kiedyś okażą się
prawdą.
Prawdą, od której umrzecie.
Umrzecie...

2147 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!