Menu
Gildia Pióra na Patronite

WINOŻAL

Kiedyś tak godałaś my przy winie
Że to życie num upłynie
Upłynie razym jak z nut
Zapytolym Ciebie wtedy
Co Kochano bedzie kiedy...
Co bedzie kiedy
Jo w tango pude znów

Moja Balbino wypij to wino
W tv dziś Tarantino
Obejrzyj nocne kino
Nie godej wincy już

Tera, znowu bierze me cholera
Bo do chleba ni mam sera
A wypić tyż my sie chce
Ciebie, nic Kochano nie łobchodzi
Siedzisz se u niego w Łodzi
Razym pijeta wino

Moja Balbino wypij to wino
W tv dziś Tarantino
Obejrzyj nocne kino
Wracej do dumu już

Dzisiej,pytum Ciebie po pijoku
Co widziałaś w tym paproku
Że z nim polazłaś znów
Powidz my Kochano szczerze
Dobrze wisz ze Ci uwierze
Albo nic nie mów już...

Moja Balbino idź przynieś wino
W tv dziś Al Pacino był
Wsíóndź w Pendulino
Jo bedę za nos pił

51 595 wyświetleń
595 tekstów
70 obserwujących
  • Sierjoża

    26 April 2015, 14:54

    Dzinki Wam składum!
    Nicola z tum Balbinum te je tak, źe mumy takum niepisanum umowe: łuna idzie w tango,po jakimś czasie wraco i zeby zgłuszyć suminie kupuje my wina, nieroz razym pijmy. Szczerze, to jo zawsze ni moge sie doczekać kíedy łóna znów pódzie w cug. Miłego!

  • giulietka

    26 April 2015, 12:01

    ballada jak z nut, choć Balbina fałszuje;)

  • nicola-57

    26 April 2015, 07:29

    czytam i nie wierzę. Balbina Cię zdradza, czy jo wirsza nie rozumie. Łodpisz mi.
    jestem za, miłego :)