Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śnieg

Słowa ulotne niczym płatki śniegu
W szaleńczym tempie opadają
na dno serc
Tracą znaczenie
Wydźwięk
Sens
Roztapiają się powoli
Zostaje woda
Którą trzeba wylać
łzami
mimo woli

3957 wyświetleń
19 tekstów
6 obserwujących
  • Sharoon

    8 June 2013, 17:28

    Dziękuję za piękną opinie. :)