Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieznajomi

Kiedyś się spotkamy
swe smutne oczy zanurzę w twoich
oddechy złączymy w jeden
by po chwili
odejść kolejny raz
przecież już od dawna się nie znamy.

1864 wyświetlenia
19 tekstów
3 obserwujących
  • chocolat122

    5 February 2015, 21:49

    Marianna, dziękuję za miłe słowa... Również pozdrawiam.

  • nicola-57

    5 February 2015, 21:42

    jeżeli czuję w wierszu prawdę, to popieram. Tutaj tak jest. Jestem za. Pozdr.

  • chocolat122

    5 February 2015, 21:39

    Kasiu.. Bardzo dziękuję za opinię :-) serdecznie pozdrawiam.

  • Iکқяa

    5 February 2015, 21:32

    smutne ale piękne...
    :)