Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Kiedyś pisałem o nieszczęśliwej miłości
Błądziłem w świecie pełnym wrażeń
Szukałem uczucia spełnienia i radości
Poznając świat dogłębnych marzeń.

Teraz wiem że bardzo zbłądziłem
Do porażki cieżko sie przyznać
Krzywdząc siebie - bliskich krzywdziłem
Dziś chciałbym miłość jej wyznać

Lecz czy potrafię jeszcze kochać
i uszczęśliwiać ja w dzień
By nie musiała w nocy szlochać
przez życie idąc jak cień

Czy będzie w stanie zaufać
Temu który życie marnował
Czy będzie chciała wysłuchać
Człowieka który uczuć nie szanował

3793 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • ~Anulka~

    29 March 2010, 18:29

    tak to prawda:) piękne