Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

kiedyś piękne słowa
jak płatki kwiatów
sypane pod nogi

dziś stęchły odór
fałszywych obietnic

( z szuflady cieni )

23.06.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=gjQBsCqtfcs

55 857 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • 9 July 2016, 11:46

    dla zabicia czasu, taka fraszka"Na nudę"?

  • 9 July 2016, 11:20

    Cierpkie słowa Malusia, musisz być na tego kogoś bardzo
    wkurzona.

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    czasem i tak bywa , że życie nie rozpieszcza; ale co nas nie zabije to nas wzmocni :)

    pozdrówki :))***

  • Fire and Blood

    8 July 2016, 16:42

    Jak kłody rzucone pod nogi..
    :)