Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś my

Kiedyś odnajdziemy zakątki naszych ciał
ledwo wczoraj poznanych
rozpoznamy wzajemnie ich ciepło
pogrążymy jedno w drugim
zachłyśniemy głębiną upojenia

później w blasku księżyca
przeszukamy wzajemnie swoje ciała
żeby odkryć na nich znaki szczególne
ważne tylko dla nas
kiedyś tak właśnie będzie

814 wyświetleń
13 tekstów
8 obserwujących
  • Nie płacz Ewcia

    5 September 2014, 15:13

    Piękne marzenia. Trzymam za ciebie kciuki Marku. Za was ;)

  • Marsjanka1980

    22 August 2014, 13:52

    kiedyś tak właśnie będzie

    Na pewno ;)

  • Okterka

    21 August 2014, 19:48

    No no, bardzo ładnie Marek. Kto szuka, kiedyś znajdzie czego mu potrzeba ;))

  • IceCherry

    20 August 2014, 20:56

    Urocze :)
    Czekam na ciąg dalszy
    księżycowych wydarzeń

    :)