Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedyś odejdziesz
i zostanie mi tylko pusta biała kartka
na której
drżącymi dłońmi
napiszę anons
że
oddam w dobre ręce
nerki
płuca
serce

8950 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • topaz.

    5 May 2016, 20:38

    serce to na pewno nie. co do reszty to nie wiem

  • Emilia Szumiło

    3 May 2016, 19:48

    na pewno zdrowe? ;)