Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł

Kiedy słońce rano wstaje,
Kiedy dzień do życia budzi się,
Ja otwieram moje oczy,
Aby znowu ujrzeć cię,
Widzę zarys twej postaci,
Na tle głębokiego snu,
Jesteś w nim jak żywy anioł,
Spadający z nieba tu.

2151 wyświetleń
26 tekstów
1 obserwujący
  • giulietka

    13 October 2010, 22:12

    Piękny senny portret...