Menu
Gildia Pióra na Patronite

zobaczysz słońce tam gdzie go nie ma

kiedy skrzydlaty anioł otuli twe serce,
zobaczysz wszystko to co jest piękne.
dusza twa czysta się zrobi jak nigdy dotąd,
odnajdziesz w sobie siłę by nie dać się kłopotom.

wtedy spłyną z ciebie kłopoty, zmartwienia,
zobaczysz że twój świat na lepsze się zmienia.
Odnajdziesz wtedy sny i marzenia,
i zobaczysz dzień na lepsze się zmienia…
Odchodzą wszystkie czarne chmury,
i świat już szary i ponury.

Każdy ma w sobie takiego anioła,
który pociesza,
pozwala znów kochać.
Każdy musi poszukać go w sobie głęboko,
a rano w twym życiu wyjdzie słońce,
mimo że szaro gdy wyjrzy się przez okno….

Zainspirowany
http://www.youtube.com/watch?v=uHPNB9XNQH0

17 022 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    2 August 2012, 00:21

    Warto szukac takiego słońca,takiego anioła,.ładny wiersz-pozdrawiam serdecznie i miłej nocki pa