Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiesz kiedy, ale ot tak

Kiedyś,
jest realne jak dzień,
który wita się świtem
z nadzieją na inne,
nowe.

Nieodgadnione
jest, zapięte w klamry snów,
czekających na ruch
ręki, a może ust.

Jak wszystkie słowa,
jak każda pieczęć i myśl,
doznaje przesilenia
i przychodzi.

Ot tak. Dziś.

24 296 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    26 October 2013, 11:16

    Ciekawe, który Paladin to pisał. Hm...

  • Gaia

    16 October 2013, 13:59

    Zakasowałeś mi usta, na słodko. Jak mogłeś Paladin. No jak?
    :D

  • Gaia

    16 October 2013, 13:49

    Nawet słońce jest z Tobą w zmowie. To niesprawiedliwe. no
    :D

  • 16 October 2013, 13:25

    Słońce wypaplało. :D

  • Gaia

    16 October 2013, 13:19

    Skąd wiedziałeś, że mnie tak ktoś ochrzcił?
    ;)

  • 16 October 2013, 13:04

    Szczęściara, dla wielu "kiedyś" znaczy - nigdy... ;)
    Pozdrawiam :)