Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy się rozstaliśmy coś we mnie wówczas umarło,słońce już tak nie świeciło w pamięci się zatarło.Nie chcę Byś żałowała żeś mnie polubiła,i o mnie zapomniała lecz w sercu wciąż nosiła.Nie można kochać na siłę,lecz przestać też nie sposób,nie tylko nas to spotkało,spotkało to wiele osób.Trzeba mieć silną wolę by zapomnieć o Tobie,i bardzo silne serce którym zakochałem się w Tobie.

848 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Gaia

    28 November 2012, 18:53

    Siła woli to umysłu sztuczki
    na nic się zdadzą one
    gdy serce nie chce
    zapomnieć

    Przyszło w ślad za twoimi wersami, więc oddaję :)