Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś i dzisiaj

Kiedyś cię uwielbiałam
za nieprzewidywalność
za nieodgadnioną
każdą godzinę

Za niespodzianki

Dzisiaj mnie przerażasz
kolejną minutą niepewności
ponownym zachodem słońca
następną twoją zagadką

Życie

14 444 wyświetlenia
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    26 July 2015, 23:25

    Dziękuję :)

  • Malusia_035

    26 July 2015, 12:37

    bardzo mi sie podoba :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • fyrfle

    23 July 2015, 17:14

    Dobry.

  • mill

    22 July 2015, 07:04

    ...ładny wiersz ;)....

  • Cris

    21 July 2015, 15:14

    ''niespodzianki'' zazwyczaj są miłe, ale zagadki to już ?...
    ładny wiersz.
    pozdrawiam.
    :)

  • 21 July 2015, 12:40

    Ciekawy wiersz, podoba mi się :) pozdrawiam