Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy rozmawiamy
czuję się jakbym dryfowała
po tafli najgłębszego jeziora świata
mam wrażenie
że w takich chwilach
zanika czasoprzestrzeń
nagle nieważny staje się
dzwoniący w kieszeni telefon
ignoruję wszystko i wszystkich
a godzina trwa jakieś 60 sekund
To jest szalone

A jeszcze jak się zaśmiejesz
To już w ogóle
Koniec

Jestem cała twoja.

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • 9 February 2017, 06:44

    Świetnie .