Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świt

Kiedy rano się zbudziłam pomyślałam sobie tak:
kiedy przyjdzie na mnie pora by zakochać się raz dwa?
tak myślałam rozważałam aż tu nagle stukot drzwi..
pomyślałam o tej porze?- przecież to dopiero świt.
Nie chciało mi się wstawać lecz zmuszona byłam gdyż,
ta osoba niewiadoma dobijała się do drzwi.
Otworzyłam szybko je i ujrzałam kogoś tam
był tak piękny znakomity uważałam to za znak.
To na pewno ten jedyny pomyślałam i..
obudziłam się..
tak to był świt..!

____________________________________________

wiersz napisałam chyba w 5 klasie podstawówki xD
<ale mój> ;D

1026 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!