Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie płacz

kiedy przyjdzie ten dzień
w który odejść mi wypadnie
proszę nie roń łez
tylko uśmiechnij się delikatnie
i spoglądając na niebo
w mym imieniu podziękuj
za tych parę życia chwil

kiedy przyjdzie ten dzień
w którym oczy zamknę na zawsze
nie mów żegnaj
tylko zwyczajne do widzenia
bo może znów dane nam będzie
spotkać się i podążyć razem
ku bramie z napisem

Eden ...

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 24 March 2012, 17:59

    ...podoba się, bardzo...

  • Julka 10

    20 March 2012, 21:15

    bo kiedy pozwoliłaś dotknąć mi...nieba
    bram raju przede mną już
    nie zamykaj...

    Spokojnego wieczoru Adamie :):)