Menu
Gildia Pióra na Patronite

STABILIZACJA

Kiedy przychodzi stabilizacja;
Codziennie kwiaty, świece, kolacja
To do pisania nie ma tematów,
Więc może jutro zapomnij kwiatów?
Czasem mi nie daj buziaka z rana,
Nie będę przez to mniej zakochana.
Niech to się, jednak, nie zdarza często,
Bo lubię Twoją naturę męską;
Z kwiatkiem, kolacją i ze świecami,
Z buziakiem z rana i z rozmowami.
Najbardziej lubię nasze rozmowy
W każdym temacie, co rusz to nowym
I jeszcze kiedy w swoich ramionach
Tulisz mnie czule, żebym spełniona
Mogła spokojnie oddać Cię nocy,
By rano znowu spojrzeć w Twe oczy.

/Joanna/

63 495 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    11 October 2013, 20:42

    Bardzo dziękuję, że mnie czytacie i jeszcze bardziej, że przypada Wam do gustu moje pisanie.
    Pozdrawiam Wszystkich razem i Każdego z osobna.

  • misiek45

    11 October 2013, 19:08

    Piękny :) pozdrawiam Joasiu:)

  • Szecherezada

    11 October 2013, 17:21

    A która by nie chciała... ;)
    Zgadzam się z przedmówcą :)

  • vikkka

    11 October 2013, 16:19

    Też bym tak chciała ....ładnie napisany pozdrawiam

  • awatar

    11 October 2013, 14:30

    ładne
    pozdr.

  • RapeMe!

    11 October 2013, 14:26

    jak miło :)