Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oświadczyny

Kiedy przeszyje Cię
strzała Amora
Gdy zagościsz
w mym sercu na zawsze
Nim wypowiesz
najpiękniejsze dwa słowa
Pomyśl czy
naprawdę tego pragniesz

Może to tylko
kaprys dzisiejszego dnia
Albo figiel
żarcik śmieszny
Pomyśl i przestań
błaźnić się
Chłopczyku niegrzeczny

2928 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • 24 March 2017, 23:32

    Mechaa, Yestem, Salomon dziękuję za miłe słowa.:)
    Pozdrawiam :))

  • Salomon

    24 March 2017, 13:45

    Podoba mi sie :3

  • 22 February 2016, 17:34

    Nie każdy tonący krzycząc, żeby ktoś mu podał rękę ma na myśli oświadczyny. :P
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))

  • 5 February 2016, 22:53

    ;) śmieszny wierszyk;))