Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do mnie mów

Kiedy płaczę
lub pogodą uśmiech się zanosi
mów do mnie

tak jakoś mnie wzruszasz

drży kamertonem
każde słowo
i nie umiem inaczej

nawet nie chcę
i choć cię to dziwi
do mnie mów

proszę

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    4 December 2012, 17:59

    Kto wie Agnes, czy nie mylisz się ;)
    Dzięki za muzę i pozdrawiam :)

  • Gaia

    23 November 2012, 21:15

    Dziękuję za wszystkie komentarze. Pozdrawiam.

  • 22 November 2012, 17:38

    Z niepodobaniem - powtórzenia.

  • misiek45

    22 November 2012, 16:04

    Urzekła mnie ta prośba wierszem pisana-pozdrawiam Beatko serdecznie;)

  • Gaia

    22 November 2012, 15:53

    Raczej Anno inne skojarzenie dziś mi towarzyszy:
    http://www.youtube.com/watch?v=YmxAFAvdqhs

    Video YmxAFAvdqhs