Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bladość nieswoja

kiedy od środka stygnę
i ciemność przestaje spoglądać
mrużąc oczy księżyca

wtedy, ciężko nić losu przecinać
bo sens splątany głębiej,
co dookreślać, gdy ból zakłada moją skórę
i oprawia smutne usta

nie czerwone od jesieni,
tylko wrzosy wyschną na pojutrze
i myśl zblednie przemilczana

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Pytia

    30 November 2011, 19:44

    to tylko błędy, od których nie możemy się uwolnić....ważne jest by zastanowić się, czy warto je popełniać ...i dla kogo?