Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dejó Amor

Kiedy, och kiedy?
Odeszła Miłość Nasza?
Odeszła w milczeniu
Stała się solą w oku

Kiedy, och kiedy?
Zapomnieliśmy o sobie
Byliśmy Ty i ja
Pozostała pustka

Kiedy, och kiedy?
Byłaś poezją
Byłaś obrazem
Byłaś miłą muzyką
Zostałaś zapomnieniem
Nieznaczącym wspomnieniem
Nieistniejącym płomienia cieniem

Kiedy, och kiedy?
Odeszła Miłość Nasza?

https://www.youtube.com/watch?v=If1QcCx5V00

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!