Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

bo.

kiedy nikt nie patrzy
błąkam się po wierszach
jak pies

nocą
można przebiec cały świat

wszerz
i wzdłuż
tak wiele jest do po(z)wiedzenia

jeszcze

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • onejka

    28 July 2016, 11:15

    kto szuka, nie wie co to nuda
    :)

  • Papużka

    28 July 2016, 08:14

    Prawda... :)

  • RozaR

    28 July 2016, 07:35

    Dobry wierszyk Eyesofsoulu ;-)