Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatni lot ku Statule

Kiedy Niebo śpi, a słowo w ciemności lśni
Wiara, co roni, łzy
Jej moc rozpala każde drzwi
Wrota piekieł otworzę,
Wzburzę każde morze,
Wzbudzę wiatrów róże,
Odmienię los tej naturze
Wzbija się ponad Światów strony
Przeistacza wasze korony
Odznacza światów legendy
Ich Światów los zna przeklęty
Ku chmurom z marzenia
Rzeczywistość z kamienia,
Zabiera Nas z tego więzienia.

77 859 wyświetleń
1186 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!