Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy mówisz o miłości

kiedy mówisz o miłości
ot tak bez zastanowienia
jakie uczucie w twoim sercu gości
co ona w twoim życiu zmienia

czy „ja” dalej stawiasz
na pierwszym miejscu
jeśli nie to możesz myśleć
o ślubnym kobiercu

jeśli tak
to przestań być egoistą
i oddaj to co masz
to znaczy wszystko

a kiedy już
nie będzie ciebie
to z miłością będziesz
w swoim własnym niebie

***
Dział: Zamyślenie
***
Zbigniew Małecki

20 854 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    3 September 2016, 11:25

    ciekawy