Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętaj.

Kiedy ja zapomnę…
Ty pamiętaj.
Pamiętaj moje oczy ,
Pamiętaj moje włosy,
Pamiętaj mój uśmiech,
Moje dłonie i mój dotyk
Pamiętaj…
Kiedy ja zapomnę samą siebie.

716 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    5 September 2015, 21:57

    Pamiętajcie oboje...
    Pozdrawiam.