Menu
Gildia Pióra na Patronite

J.K.(dziś)

Kiedy dotykam
swojego smutku
kroplami łez
to serce
tkliwym tonem
gra rzewną melodię.
Po linii duszy
pękają kolejne
struny
i szarpane staccato
rwie serce
na strzępy
słowem żegnaj.
https://www.youtube.com/watch?v=-EQ6eHeBrhM

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    30 December 2017, 09:57

    Są takie melodie masz rację;)pozdrowionka i życzę miłego dnia;)

  • Adnachiel

    29 December 2017, 11:34

    Piękny, melodyjny utwór.
    Są melodie w naszym życiu, wobec których cała reszta jest... niczym.

    Pozdrawiam :)