Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknię...

Kiedy Cię ostatnio widziałem?
Kiedy ust Twych smakowałem?
Smak ich przepadł w zapomnieniu
Jesteś tylko we wspomnieniu
o tym co było tak radosne
co budziło we mnie wiosnę...
Dziś gdy imię Twe wspominam
to na chwilę zapominam
o tym świecie pełnym bólu
w którym czuję się jak w ulu...

6583 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!