Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poznanie bez pożegnania

Kiedy Cię dojrzałem
Wtedy zrozumiałem
Że ta znajomość musi
Skończyć się bardzo źle

Czy pamiętasz, jaki był
Ten deszczowy dzień?
A i słońce świeciło też
Wtedy coś zatrzymało serce me

To Ty powiedziałaś pierwsza cześć
A ja prawie nie rozpadłem się
I nie mogłem wydobyć słów z ust
A gdy zdecydowałem się powiedzieć coś

Wtedy Ty uśmiechnęłaś się
I przez to pamiętam tylko to
Że jest w Tobie piękno
I ten twój w oczach blask

To była uczuciowa pułapka
To było moje miłosne Alcatraz
I gdy rozstania nadszedł czas
Bez pożegnania los rozdzielił Nas

http://www.youtube.com/watch?v=OF3ssdH1p7c

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Julka 10

    31 May 2012, 17:43

    W tym deszczowym dniu, nie bez bewodu...pojawiły się...promienie słońca :):)
    Może to...dla Was....drogowsakz...? :):)

  • M44G

    31 May 2012, 17:11

    Masz rację Julka . Masz rację. Pozdrawiam Ciebie Julko przemiła.

  • Julka 10

    31 May 2012, 16:31

    No nie wiem...dlaczego uśmiecham się do Twoich słów, momo, że zakończenie...jak nic...smutne :):)

    Marjanie...tam gdzie szczera miłość, nic się nie kończy nawet jeśli gdzieś tam...zagubienie i niedopowiedzenie...
    Co ma być...będzie, nawet jeśli czasami...zaskakuje...zakończenie :):)