Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli będziesz sam

Kiedy będziesz sam pomyśl o mnie
O mnie
O nas
O nasze miłości

Kiedy będziesz smutny płacz razem ze mną
Ze mną
Z nadzieja
Z naszą miłością

Kiedy ktoś Cię skrzywdzi przyjdź do mnie
Będę zawsze na Ciebie czekać
Z rozportartymi ramionami
Z dobrym słowem
Z naszą miłością

2397 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    12 June 2012, 19:09

    Ciekawe.

  • rekontra

    12 June 2012, 18:01

    Jesteś sam i ona jest sama - mijacie się , z tą tylko różnicą, że Ona jest niezatapialna....jak Tytanik. ....Bardzo ,bardzo ......
    trafione