Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otrzeźwiałam

Kichałam przez trzy dni.
Potem gorączkowałam przez pięć dni.
Dalej było łóżko i ciepła herbata.
Za parę dni zapalenie spojówek.
Siedem dni krwotoku.
Migrena, napady złości, omdlenia.
Mocne skurcze w nocy.
Dwadzieścia cztery godziny bez płynów.
Siedem pocałunków.
Próba samobójcza.
Cztery dni w izbie wytrzeźwień.
Cztery godziny przesłuchań.
Cztery noce bez snu...
i
Wyleczyłam się,
chyba

3605 wyświetleń
77 tekstów
0 obserwujących