Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każdy z nas szuka

Każdy z nas szuka kogoś, komu mógłby zaufać
Kogoś, przy kim mógłby zasnąć nie bojąc się o sen
Każdy z nas szuka kogoś, kto darzyłby wiecznym wsparciem
Kogoś, przy kim płacz nie będzie wstydem

Każdy z nas szuka kogoś, kto tętni uczuciem miłości
Kogoś Z kim można żyć w radości bez odliczania czasu
Każdy z nas szuka kogoś, w kogo będzie mógł uwierzyć
Każdy z nas szuka kogoś, kto przeprowadzi nas przez resztę życia

Każdy z nasz szuka kogoś kto kochałby tak długo
dopóki twoje oczy nie wyschną

Każdy z nas szuka i szuka...
I znaleźć nie może

2687 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
  • No_One_

    30 December 2011, 10:11


    Precyzując -
    pominę tematykę do bólu powielaną ,
    bo są tacy co potrafią coś z niej
    wycisnąć .
    Więc po pierwsze primo
    spróbuj się odnaleźć w innej
    tematyce, wpleść siebie zgrabnie.
    Po drugie primo - spróbuj jakiś
    konkretny, mocny przekaz
    także przy okazji wpleść .
    Przy czym możliwy do rozszyfrowania
    dla zwykłego śmiertelnika.

    Zobaczymy
    czy rozkwitniesz,
    czy zwiędniesz.

    Miłęgo.

  • SymXio

    30 December 2011, 01:16

    A możesz sprecyzować, co miałaś na myśli?
    Oprócz tego, że ten wiersz psuje Ci oczy?

  • No_One_

    30 December 2011, 00:06


    Każdy z Nas tutaj,
    szuka czegoś wartego
    popsucia sobie oczu.
    każdy z Nas szuka i szuka i szuka.