Menu
Gildia Pióra na Patronite

LIVET

Każdy z nas chciałby kiedyś przeżyć szalony romans, prawdziwa miłość i niewyobrażalnie nieszczęśliwe rozstanie, by moc wrócić do normalności. Bo wszystkie romanse, i niespełnione miłości są szaleństwem i przydarzają się tylko szaleńcom. Przeciętny człowiek przezywa zwykły romans, który prowadzi do miłości, a kończy się na ślubnym kobiercu. Właśnie wtedy uświadamia sobie, ze w życiu czegoś mu brak, być może tego szaleństwa, które zaprzepaścił normalnością.

228 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!