Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Widziec

Kazdy widzi tylko zdjecie
Ksiazki nieciekawej okladki
Zajrzyj mi do serca, w glab w dusze
Jesli umiesz patrzec

1838 wyświetleń
19 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!