Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Każdym pocałunkiem zabierasz mi
- część mnie.
I moje serce
rozkradane przez Ciebie,
zamiast się kurczyć
- ciągle jest większe.

531 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    19 May 2014, 20:46

    ładny mini...
    pozdrawiam