Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Każdy może rzucać
słowa na wiatr
lecz nie każdy
je zrozumie
każdy może kłamać
prosto w oczy
lecz nie każdy
w to uwierzy

391 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • Sierjoża

    17 February 2015, 20:46

    Prowda i to !