Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu i teraz

każdy dzień uczy nas
na nowo odkrywać
samych siebie

rzucając kłody pod nogi
sprawia..że z czasem
stajemy się silniejsi

bez złudzeń i naiwności
śmiało idziemy do przodu
poznajemy nowe ja

słowa nigdy i zawsze
nie mają prawa bytu
dawno straciły znaczenie

jutro jest przyszłością
wczoraj nie istnieje
liczy się tylko tu i teraz

7962 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!