Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstydliwy

Każdy dzień jest bólem którego skrywam,
aż wkońcu tego już nie wytrzymam,
więc ja pisze dalej i pisać nie przestane
bo inaczej nic we mnie nie zostanie.

Onieśmielasz mnie każdym spojrzeniem,
a porozmawiać o nas jest moim marzeniem.
Lecz nie mogę się zdobyć na odwagę
I zachwuję w tedy tylko powagę,
bo nic innego nie potrafie wymyślić
i tylko serce zaczyna szybciej bić

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • finezja

    18 July 2018, 20:57

    Szczerość i odwaga w uczuciach jest najważniejsza. Pozdrawiam serdecznie: )