Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziękuję

Każdy coś gubi,
nawet zanim to sobie uświadomi.
Nagle zdałam sobie sprawę, że odszedłeś
pozostawiając po sobie jedynie wspomnienia.
Wśród szczęścia zgubiliśmy swoje słowa.
Słyszę cichy krzyk…

Gdybym mogła ujrzeć cię jeszcze raz
to powiedziałabym ci: dziękuję.

Nawet jeżeli czasami to boli
chcę nadal czuć.
Jedyne, co mi pozostało to wspomnienia,
które mnie pocieszają.
Dzięki nim zawsze będę mieć cię tu.

Gdybym mogła ujrzeć cię jeszcze raz
to powiedziałabym ci: dziękuję.

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • Janya

    15 February 2014, 21:39

    ładny wiersz ..
    Pozdrawiam;)