Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkanie

Każdy biały płatek śniegu
Przypomina mi o czasie biegu.
Na mych dłoniach on topnieje
Jak ukryte w mym sercu nadzieje.

Wszystkie skryte marzenia
Pomału dosięgają spełnienia.
Wczoraj pierwszy raz Cię zobaczyłam
A dziś o Tobie w nocy śniłam.

Do soboty parę dni zostało
W odniesieniu do tylu lat to mało.
Jednak każdą sekundę odmierzam
I w osi czasu do Ciebie zmierzam.

Czy gdzieś w głębi to samo czujesz ?
Czy od tych myśli daleko odstępujesz?
Nie wiem co z tego wszystkiego wyniknie
Ale mam nadzieję, że coś z tego rozkwitnie.

9449 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!