Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Każde słowo
Obejrzane dwa razy
przed wypowiedzieniem

I każdy gest
Przećwiczony postukroć
By było smielej

I kazda chwila
Wyobrażana tak długo
że zdarzyć się nie ma prawa

I odchodzisz gdzieś w dal
Nad przepaść kroczysz
By pozbyć się swego ciała

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!