Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gitara i TY

każdej nocy grasz koncert dla serca
delikatnie niczym piersi kobiety
poruszasz struny gitary
a ona odpowiada ci tym samym
wydając dźwięki ekstazy

prowadzisz po stopniach
na szczyty nieosiągalne każdemu
a na pauzie całujesz i
tęsknotą ogarniasz ku serca zdumieniu
że zal się rozstać

graj graj
pogub nutki na drodze do nieba
ja je pozbieram
i zamknę
na klucz wiolinowy

graj graj
i śpiewaj
niechaj anioły skrzydła rozłożą
i zabiorą do nieba
to co zrodziła ziemia

splećmy dłonie
zaufajmy muzyce
ona już wie ...

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    4 January 2016, 17:29

    zatrzymała mnie ta melodia ,coś pięknego :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • one drop for all

    4 January 2016, 01:37

    mój kolega gra tak dobrze
    że uwielbiam go słuchać

    dobry tekst