Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Tobą

Każdego poranka widzę Twoją Twarz,
Każdego poranka patrzysz na mnie ciepłym wzrokiem,
To jest jak odwiedziny Boga w Jego Pałacyku.
Od Kiedy Jesteś, wszystko jest inne.

Każdego popołudnia widzę Twój uśmiech,
Każdego popołudnia uśmiechasz się do mnie tak czule,
Przechodzą mnie przyjemne dreszcze, wewnątrz cały drżę.
To on pomógł Ci mnie złowić.

Każdego wieczoru widzę Twoje Nagie ciało,
Każdego wieczoru odkrywam Twoje wewnętrzne piękno,
To tak jak spacer przez dziewiczą ziemie.
Nie widzę końca naszego związku.

Każdego dnia,
Każdego dnia słyszę Twoje imię.
Cały czas chcę jednego dnia więcej,
Cały czas potrzebuje jednego dnia więcej z Tobą.

10 062 wyświetlenia
64 teksty
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!