Menu
Gildia Pióra na Patronite
Sylwia Friday

Sylwia Friday

każdego dnia odgarniam z moich myśli dalekie wspomnień przestrzenie
bezbronna staję przed Tobą choć dzielą nas różne nieba odcienie
i nawet gdy łzy jak sople zwisają z rzęs trzymamy się mocno za dłonie
splatając ze sobą każde nasze westchnienie

z szarych chmur składam chusteczki by wytrzeć z trosk nasze życie
rozwieszam je na obłokach szczęścia które rośnie w naszym niemym zachwycie
wszystko wokół zakwita słowami miłości bo jesteś we mnie bez końca
i patrzę jak codziennie dla mnie wychylasz najpiękniejsze wschody słońca

28 169 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!