Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każdego dnia

Każdego dnia goni mnie czas
Każdego dnia zmienia mnie świat

A ja ?

jestem ogniem i wodą
niebem i ziemią

tańczę z życiem
pośród czterech żywiołów.

i bezczelnie
patrzę śmierci w oczy

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • 30 April 2015, 19:45

    ładny :)

  • mill

    30 April 2015, 19:37

    ...śmierć nas wszystkich kiedyś zaskoczy ;)....