Menu
Gildia Pióra na Patronite

24

kawy wypite do połowy
niedokończone książki w których miłość
skończyła się nagle
filmy, których końce pisałam
reżyserskim palcem

wszystkie rozmowy
zgaszone
szumiącą słuchawką

spojrzenie często z uśmiechem
spóźnionym
który ciążył w kącikach ust
bezsenność usiana snami
w długie noce

myśli
nigdy nie dotknięte choćby końcem słów
porzucone na rogach kamienic

nieskończoności
wypełniłam się tobą
po brzegi

13 967 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!