Menu
Gildia Pióra na Patronite

Axell*

Kaskadą myśli
nie poukładanych
przybiegnę do
ciebie boso
od progu rzucę się
w twoje ramiona
tylko mnie nie upuść
w przestrzeni swoich rąk
pocałunkami wyczaruję
ci moją miłość
przytulę tak mocno że
ta chwila będzie
nie porównywalna z niczym
będzie naszym
początkiem bez końca.

65 473 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • I.Anna

    22 November 2017, 12:05

    To jest miejsce dla Ciebie i nie wątp w to, ale wiem co czujesz, też wile razy tak podobnie czułam.
    Uśmiechnij się i nie licz na to że damy ci odejść:) Będziemy wołać do skutku

  • Adnachiel

    22 November 2017, 11:51

    Ależ oczywiście, że to jest miejsce dla Ciebie!
    Wzbogacasz cytaty, wierz mi.

  • kati75

    22 November 2017, 09:16

    dziękuję Iwonko za ciepłe słowa ale to chyba nie miejsce dla mnie i myślę że nie ma co podziwiać ...nie mniej jest mi niezmiernie miło że tak o mnie myślisz..

  • I.Anna

    21 November 2017, 11:57

    Wiesz kati, tez bym tak pobiegła. To co piszesz bardzo mi jest bliskie w sensie nie doświadczeń, ale pragnień. Fajnie, ze jesteś wśród nas, to ogrzewa to miejsce, w którym można spotkać anioły , chociaz czasem też demony , ale przede wszystkim wiele wartościowych osób, które zdradzają rąbek tajemnicy swojego środka.
    będziemy podziwiać czasem grupowo co ty na to:)

  • Adnachiel

    21 November 2017, 11:27

    Tak naprawdę to ja się w ogóle nie znam :))
    Ale cenię sobie szczerość emocji w tekstach, a w Twoich jej nie brak.
    Zatem, pisz a ja sobie będę podziwiać :)

  • kati75

    21 November 2017, 11:19

    to co napisałeś jest komplementem dla mnie dziękuję;)właśnie dlatego że znasz się na tym,a moja pisanina zawsze wydawała mi sie słaba.

  • Adnachiel

    21 November 2017, 11:08

    I znowu pięknie.
    Naprawdę bardzo się cieszę, że takie tekstu tu powstają.
    Jako stary tutejszy, wdzięczność mam ogromną :)