Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ćwiartka Jabłka

Karmelowy wieczór
Ogień płonie w piecu
Dogasa namiętność
Trawiąca od wewnątrz
Słabnący wina posmak
Obwieszcza koniec doznań
Pierwszego ćwierćwiecza

...w każdym jabłku mieszka robak
toczą nas zepsute słowa

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • 20 February 2018, 12:02

    Jabłka, jablka nieodzowny obraz polskiej wsi.

  • 19 February 2018, 19:17

    Ciekawy tekst, malowany słowem.
    Pozdrawiam. :))