Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cel

Neckclippa - Philosophic Mind (Inspirational Old School HipHop Beat)_(ALLConverter).wav

Karkołomne kłamstwa niszczące schematy,
sytuacje gorące, palące w kalendarzu daty,
słowa tnące, kosztowne niczym minerały.
Fundament nietrwały, tworzące nowe ideały.

Zbudowane domy na piasku pisane palcem,
polne wiatry przeszukiwające pole wzrokiem,
przeszywające strachem, kołyszą ciepłym słowem,
uspokojają gdy świat grozi zniszczeniem.

Z krzyżem w ręce, lecę po świecie,
w duszy serce rozpalone, płonie świetlistym płomieniem.
Kim jestem? Znów pytanie odwieczne,
miesza się w umyśle z pomysłem.

życiem jak w Madrycie, bez zmartwień.
Marzeniem nie jest ukrycie, lecz płomień
jego podtrzymywanie do końca istnienia
bez zamykania jego w klatce, a szukając uwolnienia.

3804 wyświetlenia
52 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!