Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Już tyle minęło dni
tyle się wydarzyło,
Każde poszło ścieżką swą.
Odnalazło miłość.
Dlaczego więc wspominam
na nowo wciąż
to co było
i tak bardzo zraniło.
_ Sekwoja

5145 wyświetleń
90 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!